pátek 22. ledna 2016

České psycho: do sprchy s pavoukem!

Hodně lidí si myslí, že ženský na obědě řešej kraviny.. ale my jsme vymýšlely, jak pomoc jedné z nás, která má dočasně sprchu ve sklepě… a kromě sprchy má ještě arachnofobii!

Kamarádka Arachnofobička má první plán: umístit do dveří či za dveře takovou tu síť, jak jste mívali u babičky na venkově v oknech, abyste se z těch much v létě nezbláznili. Samozřejmě by to muselo být se všech stran velice dobře utěsněno, protože, jak říkala Arachnofobička, uplně vidí ty pavouky, jak přikrčují svých osm nohou, pupkem drhnou o zem a podlézají tou poslední minidírečkou, co tam zbyla. No uplně to vidím!
A nebo nemusej takto trápit tělo a riskovat zlomeninu jedné až osmi noh, ale také mohou pěkně v zákrytu čekat u sítě a jakmile ji Arachnofobička otevře, se zpěvem „voda, víra, zábor“, se vrhnou směle vpřed, do sprchy, hlavně křižáci..
Já jsem vymyslela plán, dovolím si říct, dokonalejší! Dvojité dveře s vakuem mezi nimi! Akorát tedy  by Arachnofobička musela do sprchy chodit ve skafandru, přeci jen když by zrovna byla mezi dvěma dveřmi a vysával by se vzduch, pavouci, atd…. anebo taky může potrénovat zadržování dechu! Další věc je ta, že by to bylo asi trochu nákladné, ale znáte to, když musíš, tak musíš..
A co pavouka prostě vynést ven? Prý se nemají zabíjet, nosí štěstí... Nemusela by ho nést v ruce, třeba v krabičce, na papíru.. Mno jo, jenže do když bude zpět ve sprše stejně rychle, jako ona! Ha! No na to jsme nepomyslely J Představila jsem si, jak vynáším ze sprchy slimáka či šneka a jak je zpět ve sprše stejně rychle jako já.. no nedivila bych se! Já totiž zas trpím slimákošnekofobií..
 A navíc, jak dodala Arachnofobička, na co mi bude štěstí, když budu smrdět jako prase.


Žádné komentáře:

Okomentovat